lauantai 2. helmikuuta 2013

Tilannepäivitys nro 2

Alkoi sen verran hävettämään tämä hiljaisuus (iik, ei yhtäkään kirjoitusta tämän vuoden puolella!), että nyt on korjattava tilanne.

Pääsykokeisiin lukeminen on pyörähtänyt käyntiin, ja 1/3 kirjoista onkin jo luettuna. Tietyssä mielessä voisin tehdä arvostelun The Study of Languagesta, joka on erinomainen, kiinnostava ja selkeä kirja, mutta eiköhän kaunokirjallisuus ole kuitenkin enemmän tämän blogin alaa.

En silti ole uppoutunut täydellisesti käännös- ja kielitieteitten enemmän tai vähemmän kiehtovaan maailmaan, vaan seikkailen yhä Kolmen muskettisoturin kanssa 1600-luvun Ranskassa. Olen jo lukenut yli puolenvälin, joten pian voinen kirjoittaa siitä arvostelun.

Joka tapauksessa pääsykoekirjat ovat nyt etusijalla, vaikka itse koe järjestetään vasta kesällä. Haluan saada nämä luetuksi ennen huhtikuuta kaikessa rauhassa, koska aiemmin kokeiltu viime hetken paniikki -taktiikka ei oikein toiminut. Toisin sanoen tämä blogi viettelee edelleen hiljaiseloa ainakin tämän kevään.

Huomasin myös, että olen aiemmin kaavaillut arvostelua Linnunradan käsikirja liftareille -sarjasta, mutta unohtanut sen sittemmin. Voisin yrittää jossain vaiheessa kirjoittaa sen alta pois, arvosteluja kun näin muuten ei taida tulla erityisen ahkeraan tahtiin. En pysty kuitenkaan lupaamaan mitään, pääpaino kun on sillä opiskelulla.

2 kommenttia: